Nem mennek lefelé a kilók

Sziasztok! Az én problémám, hogy nem mennek lefelé a kilók, s centiben sem érzem, hogy fogynék. Már lassan második hete igyekszem betartani a diétát (kávé, és diétás üdítők ivása mellett) de nem történik semmi, s a köv. héten pedig még a piros napok is jönnek. Szóval örömmel vennék jó tanácsokat, és természetesen biztatásokat, mert már a feladás gondolata foglalkoztat néha, de nagyon nem szeteném, mert sokatoknak sikerül, s nem akarok kivétel lenni!!! Előre is köszönöm!
Szilvi

fórum: 

Megpróbálom, a kávét pótolhatónak érzem a koffeinmentes változattal, a citromos light cola hiányozni fog .... jut eszembe a citromsav, tegnap este egy kicsit felfordult a gyomrom a majonézes tonhalsalátától és kénytelen voltam inni natúr citromlevet (kevesebbet, mint eddig hasonló esetekben:-)). Igyekszem én, csak jó lenne már vmi kicsike kis eredmény:-((( Köszike Nektek, nagyon szeretem ezt az oldalt, mert a család tényleg csak nevet rajtam!!

....és nagyon jó, hogy vagytok Ti, akikkel meg tudom osztani ezeket a "problémáimat" (idézőjel, mert soha ne legyen nagyobb egyikünknek sem!!)

Sziasztok!Nekem már a 3. hete nem akar megmozdulni a mérleg nyelve!!:((A menstruáció bekavarhat??3 hónapja csinálom és -7 kilónál tartok(szerintem ez kevés), de mivel a pajzsmirigyemre hormon gógyszert kell szednem így úgy gondolom ez is befolyásolhatja!Mit tegyek, hogy meginduljon ismét a fogyás???
Ha valaki tud segíteni kérem tegye meg!!!!
Köszike

Mi nők maximum csak sóhajtozhatunk és várunk a szerencsére a kedvező Hold állásra.Látod a fiúknak milyen könnyű, úgy fogynak mint a kerikacsapás.Csak mozgással lehet valamit elérni és sok türelemmel.Kicsit irigykedem, hogy csak három hete stagnálsz,de ugye ez sovány vigasz?

Nekem sem mozdul három hete, ill. ami lemegy, az vissza is jön. Pedignem is menstruálok már. Újra vissza kéne térni az első fázishoz, de már utálom a hús szagát is.

Mozogj valamennyit, Éva! Én sem fogyok, csak egy picit, és mindig le-föl ugrál egy-kettő kiló, a menstruáció alatt meg pláne nem fogyok. Heti max 1 kilót fogytam...

Nem akarom elkiabálni de úgy tűnik beindult. Második napja már 71 kg. Végeláthatatlanul sok időnek tűnt amíg 72 kg volt. Nem változtattam, nem is volt min, hiszen nem bűnözök, és nincsenek káros szenvedélyeim. Úgyhogy türelem mindenkinek aki ebben a ciőben jár-járt, ami késik nem múlik, hogy ilyen frappáns közhelyet mondjak. Talán a sok erőteljes séta is besegített. Pedig a hold növekedni kezd, lassan perceken belül itt a menses, és mégis. Éljen, éljen, hurrá.

Biztos hogy kell az a diétás üdítő?
Engem leállított.

Hagyd a francba az üdítőt, minél diétásabb annál több egyéb cucc van benne ami mé egészségkárosító is. Ha én felhagyok a víz ivással veszek egy klassz gyümi-centrit, az lesz az igazi gyümölcslé.Ha egy kis szénsavas édesre vágyom, akkor tablettás (plussz vitaminok) vízet iszom.

Ja, a kávé! Mindig is szerettem az ízét, de most koffein menteset iszom, kevés tejszínnel és szaharinnal. A koffein már nem is hiányzik.

diet