Natur protein

Sziasztok!

Külföldön éltem és eveking csináltam az Etkins diétát. Ithon még nem találtam meg hogy hol lehet NATUR PROTEIN lisztet vagy akár hogy nevezitek szerezni!? Aki tud segítsen köszi!
Ja szivesen elmondok néhány tapasztalatot ha valakit érdekel. E-Mail nem akadály

fórum: 

Köszi segít a tanács. ha akarod hogy meséljek írj megadtem a cimet

írj és válaszolok. vagy beszéljünk tobb lehetőség van Yahoo messanger MSN ICQ
E-Mail: AVICmember@ziplip.com
Köszi

Én láttam fitess boltokban is natur proteint! Csak azt nem tudom számít-e, hogy állati vagy növényi eredetű?

sziasztok! látom igazi szakértők vagytok a témában. A könyvvel most barátkoztam tegnap éjjel, teljes a tudatlanság bennem, de mire való a natur protein? Nem szörnyű mindig számolgatni a szénhidrátokat? Mit csináltok az olyan élelmiszereknél, amelyiken nem tüntetik fel? Azt teljesen hanyagoljátok?

Szia:)

Üdv a csapatban:)
Amelyik étken nincs Ch szám azt megnézheted a http://www.kcal.hu/kcal.php oldalon. Itt szét vannak az élelmiszerek válogatva és fel van tüntetve mindegyik szénhidráttartalma. Utánna meg megszokod és tudni fogod, hogy mibe mennyi CH van. Sok sikert:)

Köszi a segítséget Tündermeggy, de még mindig vannak kérdéseim. A második nap szinte egész nap kábult voltam és szédelegtem, alig tudtam koncentrálni. A nyelvtanfolyamon is ott felejtettem a motyómat. Igy este bánatomban bevágtam egy szalonnás rántottát. Valóban nem számítanak a kalóriák egyáltalán? Azt hiszem én sokkal-sokkal több kalóriát viszek be így mint eddig. MÁS: CH táblázatban a búzakorpa 50-es számú, atkins könyvben én mintha azt olvastam volna, hogy a korpa mivel cellulóz, nem emészthető így nem hasznosuló szénhidrát. M?ost akkor ehetem, vagy sem? Ugyanis eddig azt gondoltam, hogy székrekedés ellen ezt szórok a kajákba. Az füstölt sprotnit is ezzel ettem, hogy elviseljem az olajos halat kenyér nélkül. (Persze az olajat leöntöttem, az már durva lett volna úgy) Sőt a búzacsírával kapcsolatosan ugyanaz a kérdés mint a korpáról.
Mi a véleményetek csajok?

Sziasztok! Még én is amatőr vagyok.Az előző cím nekem is jól fog jönni. Ezt a natur proteint én sem értem! Kérlek írjátok meg mire jó.

Ja, és még egy kérdés, mert a ketoncsík fejezetben senki nem válaszolt. Milyen az a ketonos lehelet???? Van nektek olyan??? Ha van, miről lehet felismerni?? Nagyon büdi??

Csak az első pár napban van (ha van, mert nem mindenkinek jön elő), de rágóval, mentolos cukorral ellensúlyozható. Hogy honnan lehet fölismerni? Hát, hogy büdi. Pontosabban olyan záptojás-szerű. De tényleg elmúlik hamar.

Kösz ZAZUKA! Most már tudom mi az ha záptojás szagú leszek! Az előző kérdésekre is válaszoljatok Lányok !!! Köszi előre is!

Szia:)
Én Bioboltban láttam, ha meg nincs szerintem megoldják, hozatnak:)
Mesélsz a diétádról? Meddig csináltad, és milyen eredménnyel?

vagy más néven: szójatejpor /így ismertebb, így kerül forgalomba/

diet