Meszesedés

Sziasztok!

Nem épp fogyis téma, de hátha tud valaki segíteni.
Anyukámnak teljesen el van meszesedve a nyaka és fáj tőle a feje.
Tud valaki valamilyen módszert, ami enyhíti a tüneteket, vagy van valakinek tapasztalata ezzel?

fórum: 

Szia!

És mi van ebben a gyógyszerben?
Sajnos ezt elmulsztani nem lehet nála, csak valamit tenni kéne azért, hogy ne legyen rosszabb!

Szia kisge,
Hat ez nemcsak a neve a gyogyszernek , hanem ami benne van a tartalma, masszoval a neve es a tartalma egyezik, de ne kerdezd mi is az a glucosamine sulphate, mert halvany gozom sincs, de az biztos minden ilyen csont-izuleti problemara jol mukodik.Sajnalom, hogy ennel tobbet nem tudok segiteni, pedig szivesen tennem.

Szia!

köszi a tanácsot, erről az infúzióról már hallottam, reméljük arra még nincs szükség.
A lecitint milyen formában lehet beszerezni, és milyen hatása van?

Szia,szerintem ami még jó rá, hogy tornáztassa a vállát és a nyakát...a mozgás jót tesz ugyanis a csontoknak.
Szerintem menjen el egy masszőrhöz is, gyógymasszőrhöz, meg természetgyógyászhoz. Javítani fognak rajta.

Szia!

Gyógymasszőr azt mondta, csak a tünetet tudja kezelni, nem sokat tud javítani rajta........

Én úgy tudom, hogy nem a csontok meszesednek, hanem az érfal és ezáltal szűkül, így nem megfelelő vérellátás, ezért fáj anyukád feje.
Az infúziókúra jó és a mozgás, mozgatás elengedhetetlen, hogy ezáltal táguljanak az erek.

Igen, erről van szó.
Dohányzik is a lelkem!:((((((

Ó, hát akkor abba kellene hagyni fokozatosan. Itt aztán nem tudunk segítséget adni..szerintem neki kellene belátni, hogy a kettő dolog összefügg, és csak pusztítja magát. Amikor fáj a feje, akkor gondoljon arra, hogy a cigi miatt van.
Én azt nem értem, hogy tud az ember rászokni a cigire? Én sokáig kávéztam, de most nem iszom, mert idegesített az utóbbi időben, hogy kiszárad a szám, meg rettenetesen megdobogtatja a szívem és izzadok..ezt teszi a koffein. Úgyhogy nem is iszom. Nem kell egyáltalán..nem jó.

Szia kisge,

veletlenul tudok, mert a fogyasom ELOTT terdben levo izuleti problemaval kuszkodtem ( ez mar teljesen a multe mostmar!!) es glucosamine sulphate nevu tablettat szedtem ra napi 2x.Sajnos a magyar nevu megfelelojet nem tudom, de en az un. healthshop-ban mindenfele veny nelkul vettem, az igaz nem egy olcso mulatsag. De ami olcso es barmilyen hihetetlen igaz, a napi legalabb 2 liter tiszta asvanyviz!! Olyan az izuleteknek es csontok kozotti resznek mint az olaj a kocsimotornak.

Szia kisgé!

A nagyapámnak is ez volt az egyik gondja, a doki minden évben 10 napos érátmosó infúziókúrára küldte, ez mindig nagyon jót tett neki, mondjuk a Parkinsonján nem tutak segíteni, de az erekre ez volt a tuti.
Plussz rengeteg lecitint ivott.

diet