Menstruáció

Sziasztok!

Kb 1 hónapja "elüldöztem" az életemből a szénhidrátokat. Kb 5 kilo ment le ami nem túl sok, de a testem teljesen átrendeződött! Szuper!

A probléma: babát szeretnénk és erre elkezdtem félidőben menstruálni. Ijesztő!
Lehet, hogy a lowcarb miatt?

fórum: 

Szia Dana!

Köszi, kicsit talán nyugodtabb lettem!
Én is megyek dokihoz.

:)

Más is járt így?

Sziasztok!
Én még csak 16 napja csinálom, -3,5 kg -val dicsekedhetek!
Az viszont nem dicsekedésre méltó, hogy velem is az történt, mint veletek! Évek óta szedem ugyanazt a fogigátlót és még soha nem volt semmi problémám! Most viszont ilyen kis pecsételő vérzésem van, ha végig szedem még a gyógyszert és utána meglesz rendesen, akkor 2 hétig fogok mestruálni!
Amíg diétázunk ez lesz???

Tapasztaltabbak jelentkezzetek!

Sziasztok!

Érdekelne mit tudtatok meg az Atkins diéta és a menstr. zavarok összefüggéseiről.
Én is gyereket szeretnék és közben fogyni is, és azt mondta a nőgyógyászom, hogy egy nagyobb fogyókúra után sokaknak legalább fél évig nem nagyon jön össze a baba. És ami engem aggaszt, az, hogy az Atkins tul.képpen ÉHEZÉS a szervezet szempontjából, még akkor is, ha nem érezzük az éhséget...

Sziasztok!

Akkor nem vagyok egyedül ezzel a problémával!

Most azt várom, hogy ez így marad vagy csak egyszeri dolog volt! :(

Szia Anada!
Éppen így jártam én is, mint Te. Sokkal hamarabb megjött és nekem el sem akart múlni. Kicsit beijedtem de most már rendben vagyok. Kezdem azt hinni, hogy ez a diéta zavart be. Én azért elmentem dokihoz és megvizsgált. Szerencsére nem talált semmit. Szerintem Neked is a diéta váltotta ki.