Megereszkedett bőr

Mivel lehet kivédeni azt, hogy bár a fogyásom nem túl gyors, a bőröm mégsem tudja követni a visszahúzódás ütemét? Eddig 2 valamirevaló 5letet olvastam, az egyik a rendszeres aerob mozgás, másik a hideg-meleg zuhany. Egyéb módszerekről tudtok? Nem hátrány, ha tapasztalat is társul mellé.

fórum: 

Ja, fiú vagyok.

Köszönöm a javaslatokat, legelőször is megpróbálkozok a zuhannyal, mert az most van itthon :)

Kipróbáltam a hideg, meleg zuhanyt és nem volt annyira szar, mint ahogy gondoltam :) Bár nemtudom, hogy hányszor kell váltogatni a hideget, meleget, én 3-3x csináltam. Azt hittem, hogy egyre rosszabb lesz, de furcsamód egyre jobban ellenálltam a hidegnek. Alapvetően jól fel is frissít.

bfg-nek!
Olvastam a naplód, igen jó gondolatokat találtam benne, ráadásul érdekes is, mert ugye a férfiak a Marsról jöttek! :))
Nekem is van kedvenc olajos halam, kóstold meg, hátha neked is ízlik. Sprotni a neve, igen apró halacskák vannak benne és enyhén füstölt.

Már olvastam néhány jó ötletet! Igen ezek mind jók, csak megerősíteném őket.
Ha sok a súlyfelesleg, akkor csak a lassú fogyás!!!
+ ezek:

Rendszeres mozgás
Váltott zuhany
Masszázs
Vizes alapú krémek

A masszázs nagyon sokat számít!!!

Sajnos nekem is hasonló a gondom.

Esetleg sebészileg megoldható ?

Gondolom úgy minden megoldható :)
Feltéve ha van rá az embernek pénze... ;)

Én krémekkel kenem magam és tekercselem. Persze ezt profival is meg lehet csináltatni, de ahhoz több idő kell, az árakról nem is beszélve.
Van egy krémem, ami vérbőséget okoz, baromi meleg lesz a tekercsben, szerintem jó.
Ajándékba kaptam dove krémet, néha kenegetem, még nem tudom az jó-e.

Szia Hoxa!

Mivel szoktál tekercselni? Valahol olvastam, hogy sima foliával is lehet.
Meddig kell fent hagyni a tekercselést?
Meg tudnád mondani a krém nevét, meg hogy hol lehet kapni.

Köszi

Tacus

Szia Hoxa!

Ezek engem is érdekelnek, mert utálom a bürkémet! De nagyon! Már nem annyira lötyi, de még mindig nem ok. Most mintha itt a Karácsonyi pihi alatt "magától" feszesebbé vált....

Köszi:
Li

Beindult a fogyás rendesen, tegn. este kétségbe estem, nagy lett rám a bőröm. A térdem környékén lóg. Remélem ez nem marad így, mert akkor felakaszkodom!!!!!!!!!!:) Komolyan bosszantó.

Azt nem tudom, hogy, ha eredetileg feszesboru egyennek megereszkedett a bore akkor ettol a ket "terapiatol" visszanyerie az eredeti allagat vagy sem. Viszont azt tudom, ha szuletestol fogva laza kotoszovetekkel rendelkezik valaki, nincs sok remeny, hogy barmitol is valtozzon. Kinoztam magam a hideg-meleg zuhannyal eveken at, ugraltam az aerob edzeseken semmi vagyis ideig-oraig, aztan megint vissza.. De mint mindenben itt is embere valogatja. En emelett szenvedek a cellulitistol. Neked nincs? A ferjemnek a hasan van. Megdobbentem amikor felfedeztem.
Szerintem probald meg az eros masszazst is. Lehet kapni mindenfele rucskos dorzsolot, allitolag a verkeringest javitva es borfesszesegnek is nagyon jot tesz. Azt lovastam, hogy szinte fajjon, akkor hatasos.
Emelett a rendszeres C-vitamin fogyasztas, de vigyazz arra, hogy folyamatosan vidd be, mert a folosleget a bevitelt koveto vizeleteddel urited. En mindig csinalok egy nagy uveg limonadet 3-4 citrombol es azt lotyolom egesznap.

Végre 1 pasi, aki ilyesmiről is mer kérdezni!! :-)))A hideg-meleg zuhany nagyon jó, annál csak 1 dolog van ami hatásosabb, az a szauna, nem az infrára gondoltam.A szaunázás szabályait betartva csináld, a fogyásban is segít és a bőrőd sokkal szebb lesz. A szauna után MUSZÁLY a hideg zuhany, utána legalább annyi pihenő amennyit a szaunában kibírtál, sok, sok folyadék.Ha sikerült haza evickélned, otthon jó zsíros krémmel, vagy olajjal kényeztesd a bőröd.