Hogyan kezdjek hozzá?

Sziasztok!

Elég sok jót hallottam a diétáról, és kedvem is lenne hozzáfogni, csak hogyan? Még soha nem diétáztam, de rámférne, úgyhogy légyszi segítsetek!
Köszi!

fórum: 

Először nézd át mibe vágsz bele,és ha teljesen tuti vagy benne akkor kezdd el,ha nem gondolod hogy menni fiog/túl kemény,macerás stb../akkor fordulj kisgéhez aki southbeachezik ami egy árnyalattal barátibb.

Szia!

Elsö lépésként olvasd el ezen az oldalom a lényeget (Atkins), utána a topicban találsz még infot. (Pl. Dana segitséget kér, Kezdö, Kezdö vagyok.........) Ha van még valami kérdésed, akkor nyugodtan irj, és válaszolunk neked rá, ha tudunk.

Szia!

Olvasd el hozzá az Atkins könyvet, a diétát jól, csak tudatosan lehet elkezdeni. Olvass utána, győződj meg róla, hogy ez neked jó módszer és hajrá!

Hello!
Bevezetésként olvasd el:
http://www.lowcarb.hu/cikk(040621_01)atkins%20%5B1%5D%20-%20az%20elso%20fazis_0_0_0.htm
Ez az első, és legkeményebb szakasz leírása.
Ha tetszik, rendezd át a hűtődet! Szabadulj meg a tejtől, joghurttól, tejföltől, kefírtől, kenyértől, tésztától. Az első két hétben nem ehetsz gyümölcsöt, és zöldségek közül is csak az alacsony CH tartalmú maradjon! Viszont a boltban vegyél sok finom husit, sokféle sajtot, tojást. Zöldségekből is vásárolj be! Saláta, retek, ubi, paprika, zeller, karalábé, karfiol, gomba, padlizsán, cukkini, sóska...
A könyvet szerintem is feltétlenül vedd meg!
Fontos még, hogy sokat igyál!

diet