Győr–megyeiek

Gondoltam, legyen egy olyan fórum is, ahol nagyobb az esély arra, hogy néha-néha esetleg összefussunk személyesen is, illetve a nekünk való és a megyében elérhetö finomságok fellelhetöségében is jobban tudjunk egymásnak segíteni. Persze ez a téma nem kizárólag a gy-m-s megyeieké, írjon mindenki.:))

fórum: 

Adnék némi infót: a györi nagy Tesco-ban lehet diétás tejszínhabspray-t kapni, CH 4,9/100g, kék színü és német felirat van rajta. Ugyanott a Tesco lángolt kolbász nitrit és cukormentes, s mellesleg nagyon finom (0 CH!).

Győr és Budapest között nem is olyan nagy a távolság! :-)))))

Gondolatban már ott járok az Osztyapenkónál, s nincs hóakadály se:))

Jól látod! :-)) Nem olyan vészes a közlekedés! Én sajnos nem is indulok Győr felé, mégcsak gondolatban sem, mivel -szégyen,de- még nem voltam arrafelé.
Viszont úgy hallottam,feltétlen pótolnom kell! :-)

Héhéhé!
Mi pestiek miért vagyunk kihagyva? Győr itt van egy köpésre és szeretem is azt a várost! :)))) Itt nincs hóakadály, de tesco van! :)))

Ráadásul nem is egy! :-))))

Na igen, sőt én budaörsön dolgozom, itt van egy köpésre!

Néha igazán bevásárolhatnál nekem.:-))))))))))

Rendben, küldd a listát, aztán megveszem ami kell! :)) Hol laksz?

Hát, drágám,nem lesz könnyű oda elcipelned!:-)))

Bp.-től 50 km.-re lakom,vidéken! Ezért kelek olyan korán is. :-)

Most megnyerem a lottó 5-öst, veszek egy szuper autót és elviszem neked...NA?
Melyik irányban laksz 50 km-re? Innen a sasaditól kifelé, vagy pest másik oldaláról kifelé?

Keresztúr felé.
Mende, Sülysáp vonal,ha ismered valamennyire..
Természetesen,ha nyersz, elhozhatod,de szerintem te úgy gondoltad,h a kocsi is ott marad nálam, ugyeeeee???!!!!!
:-)))))))

aha, hallottam már róla...:))) Szóval nem itt, az a lényeg. Igen, otthagym neked, de azért fuvarozz majd haza vele..:))
Na és merre dolgozol?

Itt a Vár mellett. Az I.kerületben van az irodánk.
És te? Hol? Mit?:-)

Na, akkor közel vagy hozzánk viszonylag. Én budaörsön egy multinál asszisztenskedem.

Tényleg nincs olyan messze!
Viszont most megyek,mert ha így haladok, nem sokáig csücsülhetek itt a várfalakat nézve....:-)))
Jó munkát!

Mindenki jöjjön Györbe, itt jó nagy hó van! Lehet hógolyózni meg hóembert építeni. Répát hozzatok, mert lefagyott az orr....)).És így már nem csak hébe, hanem hóba is járnátok Györben:))

Jó ötlet, jó lenne hóban is....:)))

Na, ez a kérdés is megoldódott, már tudom hová kell (lehet) menni pihenni 1-2 hétre. Már most indulnék legszívesebben. El, el, messze innen el:))))
Mondtam én, hogy mindjárt dalra fakadok:))))))

Innom kéne nekem is, csak furán néznének itt rám, nem? Este iszom magamban, mert párom srácokkal sörözik!
Tavasszal letúrázhatnánk győrbe, simán! Csinálnánk lowcarb pikniket és boroznánk....

Hát valakinek,akkor nekem pont kapóra jött ez a fórum.
Nemrég(lassan már egy éve)költöztem a pasimmal Győr mellé,előtte Baján éltünk,és úgy jöttünk ide,hogy én előtte még soha nem jártam Győr-cityben.Persze ismerősöm egy se,mert faluba költöztünk,annak is egy jó csendes természetközeli részére(mögöttünk már csak erdő van-akácból-isteni az illatta,amikor virágzik-imádom).Először azért nem ismerkedtünk,mert lefoglalt minket a házfelújítás(ami még most is tart),aztán meg a munka után rohangászás...(nemsokára nyitunk egy jó kis internet-kávézót a belvárosban,a Dunakapu tér közelében)...ráadásul elég gyanakvó is vagyok az idegenekkel szemben,úgyhogy egészen pár héttel ezelőttig a pasimon,és a szomszéd hetven éves házaspáron kívül nem volt társaságom...egyébként ez alatt az idő alatt sikerült 24 évem ellenére felszednem 15 kilót...most ez ellen küzdök az update-tel...
na,leírtam egy egész év történetét...bocs,hogyha fárasztottalak titeket vele,de nekem már tényleg nagyon jól jönne némi baráti társaság....:-)

Szióka!
Na, ha megnyitjátok a kávézótokat, akkor majd az összegyűlt lelkes csapattal meglátogatunk titeket és akkor majd lesz barátkozás! :)))

Nekem úgyszintén! (kapóra jott ez a fórum). Ui. Gyorben vásárolgatok diétás termékeket, pl. a szójatejport is. Holnap is készulunk oda, csak az a baj hogy Gyorben max. 9,20-ig lehetunk, utána 10-kor találkozónk van valami Menfocsanakon, és csak magint késo délután érunk vissza. De a Tescóban okvetlen megállok, tejszint és kolbit venni. Remélem 9,20-ig valahol szójalisztet, tk lisztet is kapok. Vasárnap is ott leszek, színházban, de hát akkor a kis uzletek zárva vannak. Tehát Gyor-megyei nem vagyok, viszont az infókra nekem is szukségem van.
Koszi elore is.
Nyugodt boldog napot mindenkinek! äRemélem nekem is az lesz!!!)

Elárulnád, hol vetted a szójatejport? Györben? Igaz, hogy még nem kerestem, de hamarosan kell majd, s nem tudom, hol találok ilyesmit. Köszi!

Már alig várom!!!!

Tök jó lenne, nem? Ott lehetne tartani egy következő találkozót tavasszal. Megismerni egymást, jókat enni-persze csal a megengedettet....

Akkor ezt meg is beszéltük...:-)))
MIndenkit szeretettel várok!!

Szaszus, Joci! Halljátok ezt???? Mikor megyünk???

Hát,ha megnyílt,csak akkor!:-)))Egyébként, én benne vagyok, u.is még sosem voltam találkozónk! Ha összejön,az nagy nap lesz az életetekben,az biztos! :-)))))))))))

Jó, akkor majd megszervezzük, ha megnyit, jó buli lesz! :)))

Győriek!!
Szükségem lenne némi segítségre:szeretnék elmenni valahova közösségbe mozogni.
Speciel edzőteremre gondoltam...szívesen kipróbálnám a spinninget is,mindenképpen olyan helyet keresek,ahol jó sok kardiogép van.
Ja,és legyen nyitva reggel hattól,mert csak akkor tudok menni gyurmázni...
Légyszi írjatok nekem címet is,hogy kibogarászhassam a térképről...(anélkül még nem megy nekem a tájékozódás)

Helló Mindenki! Mikor az elsö bejegyzést írtam, nem gondoltam, hogy ennyi hozzászólás összejön egy-két nap alatt. Örülök, hogy alakul a györi buli:)). Az internet kávézóhoz pedig sok-sok sikert kívánok Zytuscicus! Javaslom neked a "Cégregiszter" címü kiadványt, ahol a fitnesz címszó alatt van néhány stúdió. Ha nincs meg a könyv, az következö számokon érdeklödhetsz: 30/575 5967, 96/417 403, 20/550 3587. Nem ismerem öket, csak kinéztem a könyvböl. Egyébként, ha veszel egy mini szetepper gépet, s naponta tv-zés közben lépdelsz rajta, akkor nem leszel senkihez kötve (nekem bevált).

Hellóka!

Ha átnézel a női fecsegő topicba, akkor ott már alakul a győri buli és rád is számitunk ám! :)))

Túltárgyaltuk!:-)
Gyere csacsogóba Csajszi! :-)

Hová tünt a csacsogó? Vagy hová mejek?

Fecsegőbe, tooood! :-)

Tudom, der nekem eltünt az az ablak innen jobb oldalról. Hol van?

Nem a cset, hanem a női fecsegő topicba! :-))

Gyerekek, megcsináltuk tegnap a töltött csirkecombot. Csak bacon szalonna meg füstölt sajt kell hozzá (s persze csirkecomb). Nagyon finom lett! 1 g CH/comb! Javaslom mindenkinek! A receptek között itt az oldalon megtaláljátok.

Köszi a segítséget!De hülye vagyok,eszembe sem jutott a cégregisztert megnézni...most majd megteszem.Az itthoni torna nekem nem vált be,kell a társaság,nekem csak úgy megy...
Köszi a jókívánságot is...ami a kávézót illeti..:-).

Sziasztok!!!

MOndjatok nekem légyszi Győrben olyan üzleteket ahol szójatejport meg ketoncsíkot lehet venni! Köszönöm!!!!

Szia! Sajnos nem tudom, hol találsz Györben szójatejport, azt még nem használtam. A ketoncsíkkal kapcsolatban itt valamelyik fórumon olvastam infót, de már nem tudom melyiken. Végig kéne böbgészni. Sok sikert! Hát, én aztán nem sokat segítettem:))

Ha a google-ben keresel, fogsz találni egy pld. unilab nevqü céget...

Kedves Gyor-kornyékiek! Tegnap nem tudtam jonni, ui. szabad volt a gyerekeknek, és a lányommal vásárolgatni voltunk.
Szombaton voltam gyorben, de kicsit csalódtam, mert 9 órakor az uzleten rajta volt a lakat, és azt sem lehetett látni, hogy mikor készul kinyitni. Na én Gyorben az utcákat nem ismerem, de megpróbálom elmagyarázni. A sétautcán vagyunk a Mc Donalcnál és megyunk a piac fele. Elmegyunk a tutajos szokokút mellett, kb. 2. utca balra, sarki uzlet, de kicsit bejjebb. Azt hiszem, Herbária. Biztosan olyan neve van, ami alapján tudni fogjátok. Mellette cukrászda van. Egészséges táplálkozáshoz árulnak kiegészítoket, teákat és itt szoktam venni szójatejport, ami átlátszó zacsi, nagy betukkel feltuntetve hogy 100g tejpor, benne 10g szénhidrát. A holgy nagyon kedves, ha éppen nincs, megrendeli. Sok minden kapható itt. A Tescóban is van Herbária-szeruség, ott is néha kaptam, de most szombaton itt sem volt szerencsém, mert csak ízesített volt.
Ha odataláltok, tudassátok. Legkozelebb az utca nevét meg az uzletét is megjegyzem.

Kedves Sikara! Köszi az infót a szójatejporral kapcsolatban. Még nem kerestem meg, de ha meglelem, feltétlenül felírom a pontos címet.

Sziasztok!

Én Bp-i vagyok, de 4 éve Győrben élek a suli végett. Az a Biobolt, amit Sikara is említett (Patio mellett van a Kisfaludy utcában), nekem azért a kedvencem, mert a hölgy, akié tényleg nagyos segítőkész, és ért is a dolgokhoz. Ma voltam nála, és elújságoltam, hogy megemlítették egy internetes fórumon sőt, pozitív kritikát kapott. Mondanom sem kell, nagyon örült neki, és köszöni szépen így, ismeretlenül is!

Kedves Tigrincs!
Szeretnélek megkérni, hogy ha abban a bioboltban amelyiket említettem járnál most a napokban, nem tudnád-e elkérni a telefonszámot. Ui. a jovo szerdán készulok Gyorbe, és nem lenne rossz a holgyet megkérni elore, mire lenne szukségem, esetleg eltenne valamit. Hétkozben nagyon ritkán megyunk át, vasárnap szinte minden hónapban ott vagyunk színházban, de hát akkor az nincs nyitva. Koszi elore is, ha nem nagy gond.
Aranka

Szia Sikara! Az általad keresett telefonszám 96/318-782, ill. a másik bolté pedig 312-807 (én itt is sok mindent láttam).

Hála a gyorsaságodért! 10 óra után majd hívok oda. Az általad említett Életforrás-t nem ismerem, Gyorben a színház kornyékét, sétautcát, Interspaart, Plázát, Tescót ismerem. Ha estleg valamelyik kozelében van, légyszi írd meg. De keresni nincs módomban. Érdekes amit a boleróról írtál, nem gondoltam, hogy a fordítás nem egyezik az eredetivel. Hát ilyennek nem szabadna elofordulni. Szép napot mindenkinek!

Heló Mindenki! A györi marcalvárosi Tescoban találtam olyan vitamin peszgötablettákat, amelyekben nincs CH. Tesco termékek és 189 Ft-ba kerül 20 db. Javaslom még mindenkinek a Pannónia sajtot, mivel csak 0,5 g CH van benne.

diet