Üdv kedves látogató!

Rég jártam erre, és meg is lett az eredménye. A szépen leadott kilócskák rendre visszajöttek.

Szóval, e topik - hasonlóan a többihez - a közösen jobban megy(le) elven alapul. :-)

A lényeg. Én Kelet-Magyarországon lakom, és őrülnék, ha minél több "keleti" csatlakozna.
Félreértés ne essék, nem különcködés miatt, csak úgy érzem, az "egy helyről" jött emberek jobban megértik egymást. És nem titkolt szándékom, hogy megismerkedjem minél több "sorstárssal" SZEMÉLYESEN is.

Nos, ha már benéztél, és bármilyen kapcsolatod is van a keleti régióval, írj pár sort.
Hiszen itt mindenki helyet kap, nemtől, hovatartozástól, kortól, súlytól és diétától függően. :-)

Oszd meg Velem/Velünk gondod-örömöd, és hidd el jobb lesz. Elvégre én is azért vagyok itt, hogy megkönnyítsem - segítsem a kitartásomat és az akaratomat a siker felé.

Magamról pár szót: egy negyed év múlva negyed százados leszek. :-) És természetesen van rajtam is (rendesen) felesleg, amiből szeretnék lefaragni. Hogy hogyan, még nem dőlt el, de minden tippre vevő vagyok!

Az első lépés megtörtént...

fórum: 

hozzászólások

Szia tid!

Mint említettem, nem a gyengeségemnek tudható be, hogy nem kezdtem még el a diétát. Egyszerűen döntöttem, hogy nyaralás alatt nem fogom magam sanyargatni. Nem akarok azon gondolkodni, hogy ha megkívánom a fagyit, szabad-e és ha nem akkor meg legyen lelkiismertfurdalásom, hogy nem lett volna szabad megennem.
Egyébként, ha tudsz vmi jó módszert, akkor oszd meg velünk és ne ilyen rejtélyesen beszélj.

sziasztok!

Nem akarok rejtélyes lenni, meg osztani az észt, :)csak tudok egy olyan lehetőséret, amivel már sokmindenkinek segítettem. A dolog attól működik nagyon jól, hogy teljesen az egyéni igényekhez, életvitelhez, szokásokhoz igazodik, ezért mindenkinek személyre szabottan kell beállítani.
Akit érdekel bővebben,írjon nyugodtan!

Kedves tid!

Elég célirányosan írtad le a hozzászólásod. Számomra egy kicsit burkolt reklámnak tünt.
Nincs ezzel semmi gond, hiszen, minden újra nyitottak vagyunk. Csak fura volt számomra, hogy semmi szó nem esett pont arról, amit ajánlassz. És mondjuk meg, az ember ilyenkor egy kicsit szkeptikus: "vajon ismét egy csodafogyival állunk szemben"?
Persze a kíváncsiság is helyet kapott. :-) Ezért írtam neked egy e-mailt, remélem, választ kapunk a titokra az általad ajánlott diétával kapcsolatban.

Menedzser!

Megkaptam! Most megyek, és áttanulmányozom, majd odaadom anyumnak, és holnapra jövök a válasszal. Oks?

Neked is furának tűnt tid? Kisgé aranyos választ írt neki a south beach oldalon. :-))) Amúgy éjszaka írt be vagy öt topicba, és általában mindenhova ugyanazt írta. De itt - légy magadra büszke - átírta a mondandóját. Csak miattad. :-)))))))))))))

Én írtam neki e-mailt, ha reagál, megosztom veletek is. De szerintem is egy olyan fogyi lesz, amihez meg kell venni valamit....

Smallviki!

Örülök, hogy végre megkaptad, várom a véleményt róla. Azt hiszem elfelejtettem írni, de van néhány furcsa dolog számomra (pl.: diétás töltött káposzta (virslivel), vagy diétás marha gulyásleves...) Számomra ezek nem pont a diétás kategóriába tartoznak, pedig nem is főzünk olyan zsírosan.

Lehet, hogy kicsit agresszíven reagáltam, de nem szeretem, ha ismeretlenül akarják emberek megmondani, hogy mit csináljak és mikor... Elolvasom a tanácsokat, véleményeket, de nem mindet fogadom meg. De szerintem ezzel mind így vagyunk.
Ja és ráadásul ezek a rejtélyes megfogalmazásai! Miért nem lehet egyből megmondani, hogy miről van szó? Ha annyira jó és annyi embernek segített, akkor meg lehet osztani velünk is, aztán eldöntjük, hogy akarjuk, vagy sem. Szerintem.

Na, nem zsörtölődöm tovább, mert alapjában jó a kedvem. :) Bár naggyon meleg van.

Menedzser!

Megmutattam Pirkónak a diétát, és ő kifejezetten jónak találta! Azt mondta, hogy szerinte jobb a 90 naposnál is, és hogy az update-re hasonlít nagyon. Rákérdeztem a diétás töltöttkápira és a gulyáslevesre is. Azt mondta, hogy nincs velük semmi gond, az a lényeg a képinál, hogy nem rizseshusi kerül bele, hanem virsli, a gulyáslevesnél pedig csak ki kell hagyni a tésztát, mert a többi csak hús és zöldség ami benne van. Tehát, ha csinálsz normális gulyáslevest, ne edd meg belőle a nokedlit.

Szóval, hajrá csajok!

Sziasztok!

Tényleg írtam több topicba, hogy minél több mindenkinek tudjak segíteni, akit érdekel.
Bocs, ha úgy tűnt, hogy meg akarom mondani, mit csinálj Menedzser.
a dolog nem titkos, csak szeméyre szabott életmódprogramon alpul, így nem tudok róla igazán általánosságokat mondani. Akit érdekel, írjon nyugodtan privit!l

Sziasztok, szia Smallviki! Az invitálásodra keveredtem ide a mindmegette-ről, így ismeretlenül. Debreceni vagyok, de SAJNOS nem ott élek, de imádom a várost. Csatlakoznék tiszteletbeli tagként, ha lehet:-))
Tegnapelőtt ért véget egy egyhetes debreceni túránk, ami szuper volt. Legközelebb csak október elején megyünk haza anyáékhoz, addig itt sajog a szívem. brühühü
Még teniszezbi is mennék veled, régebben nyaranként járogattam a DATE pályájára, mondjuk elég basic szinten.
Na de amiért írok még, küldjétek már el nekem is ezt a hathetes kúrát, amiről szó volt.
A címem: somama@freemail.hu
Köszi, jövök még!

Helló-Helló! Üdvözlök Mindenkit!

Visszatértem a nyaralásból és örömmel tapasztaltam, hogy jöttek mások is hozzánk.

Szép napra virradtunk! :) Ma kezdődik a hat hetes diéta. :) Most még víg vagyok, de nem tudom meddig. Fáradt vagyok és az eső is esik, de nagyon. :-(
Akkor csatlakozik vki hozzám? Vagyis csinálja még vki ezt a diétát? Remélem igen. Együtt könnyebb lenne. :)

Smallviki!
Örülök, hogy tetszik a diéta-terv. Tegnap este 10 után értem haza, persze a diétát nem találtam sehol, így fogalmam sem volt, hogy ma mit kellene enni. Annyit tudtam, hogy reggelire két joghurtot kell enni, így azt gyorsan vettem munkába menet. Idebent megtaláltam a leírást és úgy döntöttem, hogy sonkát fogok enni ebédre és vacsira is, meg persze zöldségeket.

Akkor kezdjük! Hajrá!

Helló!

Nos, szomorúan látom, hogy mindenki eltűnt.

A tegnap emlegetett joghurt, szerintem nagyon jó választás volt. Már a tetején is hatalmas számokkal hirdeti, hogy 0,1% zsírtartalma van, de ami még jobb emelett 100 g-ban 4,3 g fehérje van. A doboz (sajnos) csak 125 g-os, eddig 3 féle ízben találtam és mind nagyon finom.

Üdv!

Szia!

Menedzser!

Én most vegetálok, mert megjött.. és ilyenkor képtelen vagyok bármit is betartani. Ráadásul, nem szeretném, hogy valami gondom legyen hormonálisan egy esetleges diéta miatt. DE ha vége lesz, úgy néz ki, nincs akadálya.
A 90 napost csináltam eddig, nem sok eredménnyel. 12 nap alatt -1,6 kg. Persze, tudom, hogy a vízvisszatartás miatt, most egyébként sem fogytam volna többet. És látom is az elmélet lényegét. Szóval, most tanácstalan vagyok, hogy melyiket is csináljam. Megeshet, hogy a 6 hetes lesz belőle.

Sziasztok, elkezdtem tegnap, nagyon jónak tűnt a joghurtos reggeli, de 2 nap után bánatosan jelenthetem, hogy ezalatt a 2 nap alatt elmaradt a legkisebb helyiség látogatása hosszabb időzés céljából (bocsi), így reggel gyümit szándékozom enni, mivel eddig ezt tettem az esetek 80%-ban, és nem volt ilyen irányú problémám. Nálatok mi a helyzet?

Szia Viki! :-))))
Nos, én budapesti vagyok, de az én anyukám dombárdi.És még élénken emlékszem a nagymamánál tett nyaralásokra, és imádtam a vidéki életet. Élnek még rokonok Nyíregyházán és nem akarom felsorolni, hogy még hol, és sajna sok sírhely van amit látogatunk.
Szóval van bennem rész onnan is, ha olvasom majd a hopzzászólásaitokat akkor egy kicsit visszarepülök az időben :-))))

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára