Hozzávalók: 
1 paprika, 2 cukkíni, 1 padlizsán, 1 paradicsom, 2 pár virsli, 4 tojás.
Elkészítés: 

Egy serpenyőben apróra vágott hagymát fonnyassz meg pici olajon, add hozzá a kockára vágott friss paradicsomot. Add hozzá a többi kockára vágott zöldséget is, sózd, borsozd, és pici lével felöntve kb. 30 percig párold. (Ha van otthon friss bazsalikomlevél, mehet bele.) Amikor a levet elfőtte, öntsd kivajazott jénai tálba, keverd el a nagyobb darabokra vágott virslivel, csinálj benne 4 mélyedést kanállal, amibe a tojásokat finoman beleütöd. Tedd forró sütőbe, amíg a tojások meg nem sülnek. Apróra vágott petrezselyem zölddel hintsd meg.

Nettó CH: 
Az egész receptben: 35 gramm

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára