Hozzávalók: 
1 kg brokkoli, 1 evőkanál vaj, 1 evőkanál só, 50 g vöröshagyma, 100 g tejföl, 25 g túró, 4 evőkanál tejszín, 1 tojás, só, bors, 80 g ementáli.
Elkészítés: 

Forralj fel 1 liter vizet a sóval, és a brokkolit torzsástól főzd puhára. Egy közepes tepsit kenj ki a vajjal, majd rakd le benne a brokkoli rózsáit. Pépesítsd a torzsát, majd add hozzá a hagymát, tejfölt, túrót, tojást, tejszínt, sót, borsot. Ezt a kencét kend rá a brokkoli rózsákra, reszeld rá a sajtot és süsd meg 220 fokon 5-10 perc alatt.

Nettó CH: 
Az egész receptben: 55,5 gramm

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára