Rokfortos vitaminsaláta

Hozzávalók: 
1 tojás, 1 zsenge karalábé, 1 nagy csokor retek, 200 g kígyóuborka, 3-4 zsenge sárgarépa, 1 kis fej saláta, 1 evőkanál tisztított tökmag, 4-5 szál petrezselyem. Az öntethez: 100 g érett márványsajt, 2 evőkanál majonéz, 1 dl tejföl, 1 dl tejszín, 1 evőkanál citromlé, édesítő ízlés szerint, só, bors.
Nettó CH: 
Az egész receptben: 36,5 gramm

Gombás mimózasaláta

Hozzávalók: 
4 tojás, só, bors, 250 g sampinyon gomba, 250 g barna sampinyon gomba, 4+2 evőkanál citromlé, 200 g zsenge spenót, 10 szál snidling, 200 g pácolt, sovány nyers sonkaszelet, 1 kávéskanál csípős mustár, 1,5 dl tejszín, 1,5 dl kefír.
Nettó CH: 
Az egész receptben: 27 gramm

Virslis sajtsaláta

Hozzávalók: 
(4 adag) 3 pár virsli, 1 kis fej apróra vágott hagyma, 2 db felkockázott ecetes uborka, 20 dkg trappista sajt, 2 evőkanál cukormentes mustár, fél evőkanál olíva olaj, 1 teáskanál citromlé, só, bors.
Nettó CH: 
1 adagban: 4,5 gramm

Spenótos fasírtrolád

Hozzávalók: 
(4 adag) 50 dkg vegyes darált hús, 50 dkg friss spenót, só, bors, 25 dkg túró, 4 tojás, 5 dkg reszelt sajt (parmezán, eidami), 1 csokor petrezselyem, szerecsendió, 2 nagy fej hagyma, 4 gerezd fokhagyma, kis olaj, 1 kávéskanál cukormentes mustár, 1 evőkanál csípős paprikakrém, 2 kávéskanál provence-i fűszerkeverék, 2 mini paradicsom, néhány bazsalikom bóbita.
Nettó CH: 
1 adagban: 17 gramm

Oldalak

Tartalommegosztás

Feliratkozás Feliratkozás a címlapon megjelenített tartalmakra csatornájára